جستجو

ورود/ثبت نام

کولر سلولزی و پوشالی

مزایای کولر سلولزی نسبت به کولر پوشالی

فهرست مطالب

برای بررسی مزایای کولر سلولزی و همچنین تفاوت های کولر سلولزی و کولر پوشالی با ما همراه باشید.

  • تولید هوای خنک تر : زاویه های پدهای سلولزی بهطوری طراحی و ساخته شده است که مقاومتی در برابر هوا ندارند. هوای گرم داخل این پدها جای می گیرد و در تماس رودررو با آب قرار می کیرند. از این رو سطح تماس هوا با آب افزایش پیدا می کند و از طرفی چون زاویه تماس مناسب می باشد، بنابراین ریزش صورت نمیگیرد و در نتیجه راندمان خنکی افزایش می یابد.به این علت که پدهای سلولزی دارای ساختار بسیار منسجم و به هم پیوسته در مقایسه با پوشال های می باشند، سطح تماس بیشتری با آب را دارا هستند در نتیجه توانایی بیشتر و بهتری را در جابجایی هوا از محیط بیرون به درون را دارند. پد سلولزی آب را به خود جذب کرده و مرطوب می شود و با تبادل انرژی گرمایی هوای گرم با سطح پد سلولزی طرف دیگر پد هوای خنک را عبور می دهد.
  • جمع نشدن آب در سیستم: ساختار پد های سلولزی به گونه ای طراحی شده است تا از تجمع احتمالی آب در سیستم جلوگیر ی نماید. در نتیجه خطری برای موتور وجود ندارد زیرا آب به سمت پایین سرازیر می شود.
  • بازده بالای پدهای سلولزی: به دلیل اینکه پدهای سلولزی به گونه ای طراحی شده اند که تغییر شکل نمیدهند، دارای این توانایی هستند که می توانند بیشترین میزان از هوای گرم را داخل خود نگه دارند و در نتیجه سطح تماس با آب را افزایش می دهند که این امر به نوبه خود باعث اعزایش بازده و بیشتر شدن میزان خنکی کولر می گردد. این در حالی است که پوشال ها دارای خلل و فرج و حفره در ساختار خود می باشند که باعث می شود مقدار زیادی از هوا از طریق همین حفره ها خارج شود و میزان بازده در کولرهای پوشالی پایین بیاید. به دلیل ساختار سلولزی بودن این پدها خاصیت رطوبت پذیری بالایی دارند و از مقاومت بالایی در مقابل خرابی و تجزیه شدن برخوردار هستند.
  • ماندگاری و طول عمر بالای پد سلولزی: در کولرهای آبی پوشالی نیاز به تعویض سالانه پوشال می باشد، درحالیکه پدهای سلولزی بعد از 5 تا 7 سال نیاز به تعویض دارند و هر ساله می توان با استفاده از محلول شسشتوی پدهای سلولزی پد ها را تمیز نمود.
  • قابل بازیافت بودن پد ها: به دلیل جنس این پدها که از سلولز می باشد بعد از تمام شدن عمرشان هیچ آسیبی به محیط نمی زنند و به راحتی تجزیه می شوند. در سایر خنک کننده ها مانند کولرهای گازی برای خنک کردن محیط از نوعی گاز مبرد استفاده می شود که باعث آسیب به محیط زیست می گردند.
  • خاصیت فیلترینگ هوا در کولر سلولزی و پوشالی: به دلیل ساختار پدهای سلولزی، هنگام مرطوب بودن مانند فیلتر هوا عمی میکنند و از وزود ذرات و گرد و غبار به داخل محیط جلوگیری میکنند در حالیکه پوشال ها به دلیل اینکه دارای خلل و فرج می باشند ممکن ذرات و گرد و غبار را از خود عبور دهند و همین امر باعث ایجاد حساسیت و مشکلات تنفسی برای بعضی افراد می کند. هوای عبوری از پدهای سلولزی عاری از هرگونه آلودگی می باشد.
  • مصرف انرژی کمتر با کاهش مصرف آب و برق: پدهای سلولزی می توانند درجه حرارات هوا را کم کنند. با بالا رفتن درجه خنک سازی میزان مصرف برق کم مشود و در نتیجه هزینه های انرژی کاهش می یابد.از این رو کولر آبی سلولزی در مقایسه با کولرهای آبی پوشالی انرژی کمتری مصرف می کنند.ساختار مشبک پد های سلولزی باعث شده است که آب به صورت یکنواخت بر روی پوشال ها جریان داشته باشد و در تمام سطوح آب به صورت کامل جذب شود. ساختار ویژه پدهای سلولزی سبب این امر گردیده تا مدت زمانی که هوا از از بین پدها عبور می کند بیشتر از پوشال باشد در نتیجه پدهای سلولزی به آب کمتری برای رطوبت گرفتن نسبت به پوشال ها نیاز دارند.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر جهت خرید کولر سلولزی و پوشالی با کارشناسان ما در فروشگاه آنلاین هماسیل در ارتباط باشید.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *